Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου εκφράζει σε εσάς στα μέλη της Διοίκησής σας, στους προπονητές τους ποδοσφαιριστές και στους ηρωικούς φιλάθλους του Σωματείου σας τα ολόψυχα και ολόθερμα συγχαρητήρια του για την πανάξια κατάκτηση του επίζηλου τροπαίου του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας περιόδου 2017-2018.

Η κατάκτηση του τίτλου αυτού έκαμε για μια ακόμη φορά περήφανη την λεβεντογέννα «ΚΡΗΤΗ» δείχνοντας προς όλη την Ελλάδα ότι το «ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ» τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει πολύ ψηλά.

Ο αείμνηστος ποδοσφαιριστής «ΠΕΤΡΟΣ ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΗΣ» και σημαία του Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ του Ο.Φ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και του Π.Α.Ο.Κ. θα καμαρώνει για μια ακόμη φορά από τους ουρανούς πού βρίσκεται όπως και εμείς για το ιστορικό Σωματείο του Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ πού τόσα πολλά έχει προσφέρει τόσο στο Κρητικό όσο και στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Η επιτυχία αυτή του Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ αποκτά μεγαλύτερη αξία και βαρύτητα καθώς η ποδοσφαιρική περίοδος 2017-2018 θα αποτελεί πάντοτε ορόσημο στην ιστορία του Σωματείου και θα γραφεί με χρυσά γράμματα με την παραμονή στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία και τώρα με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Το έτος 2018 στην 48χρονη ιστορία του Σωματείου σας θα μείνει ανεξίτηλα γραμμένο για τις μεγάλες επιτυχίες πού πετύχατε.

Όλους εσάς που συντελέσατε στη νέα μεγάλη επιτυχία του «ΛΑΣΙΘΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ» και που μας κάνατε υπερήφανους για άλλη μια φορά, ακόμη σας ευχαριστούμε που μας βοηθάτε να κάνουμε πράξη αυτό που έχουμε σαν σκοπό μας από την αρχή, την αναβάθμιση του Λασιθιώτικου ποδοσφαίρου, σας συγχαίρουμε και σας ευχόμαστε νέες μεγάλες επιτυχίες στη συνέχεια.

 

Με εξαίρετη τιμή

Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Ο Πρόεδρος : Αγησίλαος Λουτσέτης

Ο Γεν. Γραμματέας : Κωστής Λεμπιδάκης