Συνεδρίασε χθες το απόγευμα η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Λασιθίου στα ιδιόκτητα γραφεία της Ένωσης αποτελούμενη από τους Γεώργιο Ανατολιωτάκη ως Πρόεδρο και το μέλος της Χρήστο Γκέτσιο (απουσίαζε το μέλος Νίκος Πάγκαλος), παρουσία και του γενικού γραμματέα της ΕΠΣΛ Κωστή Λεμπιδάκη και του ειδικό γραμματέα της ΕΠΣ Λασιθίου Μανώλη Ατσαλάκη, εκδικάζοντας τα Φύλλα Αγώνα των επίσημων αγώνων των πρωταθλημάτων Α’ κατηγορίας 8ης και 9ης αγωνιστικής και Β’ κατηγορίας 6ης και 7ης αγωνιστικής και προημιτελικού κυπέλλου.

 

Χωρίς παρατηρήσεις ήταν τα Φ.Α. των αγώνων:

 

Α’ κατηγορία

8η αγωνιστική

Νέοι ΟΦΙ-ΑΟ Ελούντας, ΑΣΙ-ΑΟΣΚ, Νίκη-ΠΑΟ Κρούστα, ΑΟ Βραχασίου-ΑΟΑΝ, ΑΟ Κριτσάς-ΑΟ Σκοπής, ΑΟ Αναγέννηση-ΑΕ Νεάπολης.

 

9η αγωνιστική

ΑΟΑΝ-ΑΟ Αναγέννηση, ΑΟ Σκοπής-ΑΣΙ, ΑΟΣΚ-Νέοι ΟΦΙ, ΑΟ Κριτσάς-ΑΟ Βραχασίου.

 

Β’ κατηγορία

6η αγωνιστική

Ελπίδες-Λιβυκός, Ομόνοια-ΑΕ Λυγιάς, ΑΕ Αναγέννηση-Οροπεδιακός, Κεραυνός-Ίτανος.

 

7η αγωνιστική

Ελπίδες-Θύελλα, ΑΕ Λακωνίων-Κεραυνός, Ίτανος-ΑΕ Αναγέννηση.

 

Κύπελλο (προημιτελική φάση)

ΑΟΑΝ-Νίκη

 


 

Ποινές

 

Α’ κατηγορία

9η αγωνιστική

ΑΕ Νεάπολης-Νίκη: Στον δηλωμένο εκπρόσωπο του φιλοξενούμενου σωματείου Νίκη Σητείας, επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα από 15-12-17 έως 14-1-18.

ΠΑΟ Κρούστα-ΑΟ Ελούντας: Στο γηπεδούχο σωματείο ΠΑΟ Κρούστα επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ για όσα αναφέρει ο διαιτητής στο Φύλλο Αγώνα.

Στον ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας (ΠΑΟ Κρούστα) Δ.Μαρκάκη, επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού 15 αγωνιστικών (10 αγωνιστικές για βάναυση συμπεριφορά, απειλή, εξύβριση του διαιτητή στο χώρο δουλειάς του το βράδυ του αγώνα και 10 αγωνιστικές για εξύβριση της διοργανώτριας, προέδρου και Διοικητικού Συμβουλίου και λοιπών αθλητικών αρχών επανειλημμένος. Κατά συγχώνευση 15 αγωνιστικές, σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα όπου οι επόμενες ποινές έπειτα από την πρώτη είναι κατά το ήμισυ), έπειτα από την συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή και χρηματικό πρόστιμο 150 ευρώ.

 

Β’ κατηγορία

6η αγωνιστική

Θύελλα-ΑΕ Λακωνίων: Στον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας (ΑΕ Λακωνίων) Κ.Δρακωνάκη ποινή 5 αγωνιστικών (4+1 αρχηγός) και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ.

Στον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας (ΑΕ Λακωνίων) Γ.Βαρδαβά ποινή 4 αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 40 ευρώ.

Στον Λ.Λαζαρίδη (ΑΕ Λακωνίων) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε ημέρες από 1-1-18 που λήγει η προηγούμενη ποινή του μέχρι 16-1-18.

 

7η αγωνιστική

Λιβυκός-Ομόνοια: Στον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας (Ομόνοια) Κ.Μπούντο ποινή 1 αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο 10 ευρώ.

ΑΕ Λυγιάς-Οροπεδιακός: Στον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας (Οροπεδιακός) Γ.Παπαδάκη ποινή 1 αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο 10 ευρώ.

Στον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας (Οροπεδιακός) Α.Κοντολαιμάκη ποινή 2 αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 20 ευρώ.