Συνεδρίασε την Παρασκευή (21/4) το απόγευμα η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Λασιθίου στα ιδιόκτητα γραφεία της Ένωσης αποτελούμενη από τους Γεώργιο Ανατολιωτάκη ως Πρόεδρο και τα μέλη της Χρήστο Γκέτσιο και Νίκο Πάγκαλο, παρουσία του γενικού γραμματέα της ΕΠΣΛ Κωστή Λεμπιδάκη και γραμματέα τον ειδικό γραμματέα της ΕΠΣ Λασιθίου Μανώλη Ατσαλάκη εκδικάζοντας τα Φύλλα Αγώνα της 24ης, 25ης και 26ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας.

 

Ποινές

 

Πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας (24η αγωνιστική)

ΟΦΙ-Νίκη: Στον ποδοσφαιριστή του φιλοξενούμενου σωματείου Γ.Καφεσάκη, ποινή 3 αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 30 ευρώ.

ΑΣΙ-Ελπίδες: Στον ποδοσφαιριστή του φιλοξενούμενου σωματείου Δ.Αθανασόπουλο, ποινή 1 αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο 10 ευρώ.

Στον ποδοσφαιριστή του φιλοξενούμενου σωματείου Α.Χατζιάι, ποινή 1 αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο 10 ευρώ.

ΑΕ Νεάπολης-Αναγέννηση: Στο φιλοξενούμενο σωματείο Αναγέννηση επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 100ευρώ για όσα αναφέρει ο διαιτητής για τον δηλωμένο προπονητή του Νίκο Δεδελετάκη.

Στο γηπεδούχο σωματείο ΑΕ Νεάπολης Αναγέννηση επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 50ευρώ για όσα αναφέρει ο διαιτητής στο Φ.Α.

ΠΑΟ Κρούστα-Πύργος: Στο γηπεδούχο σωματείο επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 50ευρώ για όσα αναφέρει ο διαιτητής στο Φ.Α.

Καμία παρατήρηση στα Φ.Α.: ΑΕ Λακωνίων-ΑΟ Κριτσάς, ΑΟΑΝ-ΑΟΣΚ, ΑΟ Σκοπής-ΑΟ Ελούντας.

 
Πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας (25η αγωνιστική)

ΑΣΙ-ΑΟ Σκοπής: Στον ποδοσφαιριστή του φιλοξενούμενου σωματείου Γ.Χαλκιαδάκη, ποινή 3 αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 30 ευρώ.

Ελπίδες-ΑΕ Νεάπολης: Στο φιλοξενούμενο σωματείο ΑΕ Νεάπολης επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 50ευρώ για τις απρεπείς φράσεις του δηλωμένου προπονητή του Γιάννη Κοντάκη, προς τον διαιτητή.

Νίκη-ΑΟΑΝ: Στο φιλοξενούμενο σωματείο ΑΟΑΝ επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 50ευρώ για την απρεπή συμπεριφορά του δηλωμένου προπονητή του Νεκτάριου Στάθη, προς τον διαιτητή.

Πύργος-ΑΕ Λακωνίων: Στον ποδοσφαιριστή του φιλοξενούμενου σωματείου Α.Ζάκου, ποινή 1 αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο 10 ευρώ.

Στο δηλωμένο εκπρόσωπο του φιλοξενούμενου σωματείου ΑΕ Λακωνίων Λεωνίδα Λαζαρίδη επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι 31/12/17 με οποιαδήποτε ιδιότητα και στο σωματείο του χρηματικό πρόστιμο 150ευρώ για όσα έγιναν στον αγώνα.

Καμία παρατήρηση στα Φ.Α.: ΑΟ Ελούντας-ΟΦΙ, ΑΟΣΚ-ΑΟ Κριτσάς, Αναγέννηση-ΠΑΟ Κρούστα

 
Πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας (26η αγωνιστική)

ΑΕ Νεάπολης-ΑΟ Σκοπής: Στον ποδοσφαιριστή του γηπεδούχου σωματείου Α.Ράντζα, ποινή 4 αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 40 ευρώ.

ΟΦΙ-ΑΣΙ: Στον ποδοσφαιριστή του γηπεδούχου σωματείου Γ.Χριστάκη, ποινή 1 αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο 10 ευρώ.

Στον αναγραφόμενο ως πρόεδρο του σωματείου ΑΟ Ελούντας κ. Γεώργιο Παπαδάκη, ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους από 30/3/17 έως 13/4/17 και χρηματικό πρόστιμο 50ευρώ στο σωματείο του, για όσα αναφέρει ο διαιτητής στο Φύλλο Αγώνα.

Καμία παρατήρηση στα Φ.Α.: ΑΟΑΝ-ΑΟ Ελούντας, ΠΑΟ Κρούστα-Ελπίδες, ΑΕ Λακωνίων-Αναγέννηση, Νίκη-ΑΟΣΚ, ΑΟ Κριτσάς-Πύργος.
-Η Πειθαρχική Επιτροπή μετά την κλήση σε έγγραφη απολογία του ποδοσφαιριστή του ΑΟ Νίκη Σητείας Μανόλη Σπυριδάκη, σχετικά με δηλώσεις του σε εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού με τις οποίες είχε καταφερθεί κατά της ΕΠΣΛ και επιτροπών αυτής και αφού έλαβε γνώση της απολογίας του παραπάνω ποδοσφαιριστή, ομόφωνα απαλλάσσει αυτόν από κάθε κατηγορία με τη επισήμανση ότι στο μέλλον θα πρέπει να προσέχει περισσότερο τις όποιες δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης.

Η ΕΠΣΛ και η πειθαρχική Επιτροπή, τιμά της πολύχρονη παρουσία του Μανόλη Σπυριδάκη στα γήπεδα και τη γενικότερη προσφορά του στο ποδόσφαιρο του νομού Λασιθίου.