Συνεδρίασε την Πέμπτη (22/3) το απόγευμα η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Λασιθίου στα ιδιόκτητα γραφεία της Ένωσης αποτελούμενη από τους Γεώργιο Ανατολιωτάκη ως Πρόεδρο και το μέλος της Νίκο Πάγκαλο, απόντος του μέλους Χρήστου Γκέτσιου και παρουσία και του γενικού γραμματέα της ΕΠΣΛ Κωστή Λεμπιδάκη και του ειδικό γραμματέα της ΕΠΣ Λασιθίου Μανώλη Ατσαλάκη, εκδικάζοντας τα Φύλλα Αγώνα των επίσημων αγώνων των πρωταθλημάτων Α’ κατηγορίας 19ης και 20ης αγωνιστικής και Β’ κατηγορίας 17ης και 18ης αγωνιστικής.

Χωρίς παρατηρήσεις ήταν τα Φ.Α. των αγώνων:

Α’ κατηγορία

19η αγωνιστική : ΠΑΟ Κρούστα-Νίκη, ΑΕ Νεάπολης-ΑΟ Αναγέννηση, ΑΟ Ελούντας-Νέοι ΟΦΙ.

20η αγωνιστική : Νίκη-ΑΕ Νεάπολης, ΑΟ Ελούντας-ΠΑΟ Κρούστα, ΑΟ Βραχασίου-ΑΟ Κριτσά, ΑΣΙ-ΑΟ Σκοπής, Νέοι ΟΦΙ-ΑΟΣΚ.

Β’ κατηγορία

17η αγωνιστική : ΑΕ Λακωνίων-ΑΕ Αναγέννηση, Ίτανος-Οροπεδιακός, ΑΕ Λυγιάς-Λιβυκός, Ελπίδες-Κεραυνός, Θύελλα-Ομόνοια.

18η αγωνιστική : ΑΕ Αναγέννηση-Ελπίδες, ΑΕ Λυγιάς-Θύελλα, ΑΕ Λακωνίων-Ίτανος, Λιβυκός-Οροπεδιακός.

 


 

Ποινές

Α’ κατηγορία

19η αγωνιστική

ΑΟΑΝ-ΑΟ Βραχασίου: Στον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας (ΑΟ Βραχασίου) Γ.Μεταξαράκη, ποινή 1 αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο 10 ευρώ.

ΑΟ Σκοπής-ΑΟ Κριτσάς: Στον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας (ΑΟ Κριτσάς) Ι.Φιορέντζη, ποινή 1 αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο 10 ευρώ.

ΑΟΣΚ-ΑΣΙ: Στο σωματείο του ΑΟΣ Κουτσουρά επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ, για όσα αναφέρει ο διαιτητής στο Φ.Α..

20η αγωνιστική

ΑΟ Αναγέννηση-ΑΟΑΝ: Στον ποδοσφαιριστή της φιλοξενολυμενης ομάδας (ΑΟΑΝ) Α.Κουρίνο, ποινή 2 αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 20 ευρώ.

 

Β’ κατηγορία

17η αγωνιστική

16η αγωνιστική

Κεραυνός-Ομόνοια: Στον ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας (Κεραυνός) Ε.Γραμματίκα, ποινή 1 αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο 10 ευρώ.