Συνεδρίασε την Παρασκευή (1/12) το απόγευμα η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Λασιθίου στα ιδιόκτητα γραφεία της Ένωσης αποτελούμενη από τα μέλη της Νίκο Πάγκαλο και Χρήστο Γκέτσιο, παρουσία και του γενικού γραμματέα της ΕΠΣΛ Κωστή Λεμπιδάκη και του ειδικό γραμματέα της ΕΠΣ Λασιθίου Μανώλη Ατσαλάκη, απόντος του προέδρου της Γεώργιου Ανατολιωτάκη λόγω έκτακτου προβλήματος και εκδικάζοντας τα Φύλλα Αγώνα των επίσημων αγώνων των πρωταθλημάτων Α’ και Β’ κατηγορίας, 6ης και 7ης και 4ης και 5ης αγωνιστικής αντίστοιχα και του κυπέλλου.

 

Χωρίς παρατηρήσεις ήταν τα Φ.Α. των αγώνων:

Α’ κατηγορία

6η αγωνιστική

ΑΟ Βραχασίου-Νίκη, ΑΟ Σκοπής-ΑΕ Νεάπολης, ΑΟΑΝ-ΑΟΣΚ, ΑΟ Κριτσάς-ΑΟ Ελούντας, ΑΣΙ-Νέοι ΟΦΙ, (εκκρεμεί η αναμέτρηση ΑΟ Αναγέννηση-ΠΑΟ Κρούστα)

7η αγωνιστική

Νίκη-ΑΟ Αναγέννηση, ΑΟ Ελούντας-ΑΣΙ, ΑΟΣΚ-ΑΟ Κριτσάς, ΑΕ Νεάπολης-ΑΟ Βραχασίου

 

Β’ κατηγορία

4η αγωνιστική

Κεραυνός-Οροπεδιακός, Ελπίδες-Ομόνοια, ΑΕ Λακωνίων-ΑΕ Λυγιάς, Θύελλα-ΑΕ Αναγέννηση, Λιβυκός-Ίτανος

5η αγωνιστική

ΑΕ Λυγιάς-Ελπίδες, ΑΕ Αναγέννηση-Κεραυνός, Ίτανος-Θύελλα, ΑΕ Λακωνίων-Λιβυκός, Οροπεδιακός-Ομόνοια

 

Κύπελλο

ΑΣΙ-ΑΟ Κριτσάς, ΑΟ Βραχασίου-ΠΑΟ Κρούστα, ΟΦΙ-ΑΟ Αναγέννηση -Δεν προσκομίσθηκε το Φ.Α. του παιχνιδιού ΑΟΑΝ-Νίκη από τον διαιτητή κ. Κουτσελάκη.

 


 

Ποινές

Α’ κατηγορία

7η αγωνιστική

ΠΑΟ Κρούστα-Νέοι ΟΦΙ: Στον ποδοσφαιριστή του φιλοξενούμενου σωματείου Α.Φωτιάδη, ποινή 1 αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο 10 ευρώ.

ΑΟΑΝ-ΑΟ Σκοπής: Στον ποδοσφαιριστή του φιλοξενούμενου σωματείου Σ.Φραγκιαδάκη, ποινή 1 αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο 10 ευρώ. Στον ποδοσφαιριστή του φιλοξενούμενου σωματείου Ι.Φραγκιαδάκη, ποινή 1 αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο 10 ευρώ.

 

-Η Πειθαρχική Επιτροπή παρατήρησε ότι σε πολλά παιχνίδια δεν παρουσιάζονται παρατηρητές αγώνων