Συνεδρίασε την Παρασκευή (7/12) το απόγευμα για τέταρτη φορά στην ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019 η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Λασιθίου στα ιδιόκτητα γραφεία της Ένωσης παρουσία του προέδρου της Γεώργιου Ανατολιωτάκη, των μελών της Νίκο Πάγκαλο και Χρήστο Γκέτσιο και του γενικού γραμματέα της ΕΠΣΛ Κωστή Λεμπιδάκη και του ειδικού γραμματέα της ΕΠΣ Λασιθίου Μανώλη Ατσαλάκη ο οποίος είναι γραμματέας της Επιτροπής. Εκδίκασαν τα Φύλλα Αγώνα της 7ης και 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας και της 3ης και 4ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας, με τις ακόλουθες αποφάσεις.

 

Χωρίς παρατηρήσεις ήταν τα Φ.Α. των αγώνων

Πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας

7η αγωνιστική : ΑΟΣΚ-ΑΟ Σκοπής, ΑΟ Κριτσάς-ΑΕ Λακωνίων, ΑΟΑΝ-Νέοι ΟΦΙ, ΠΑΟ Κρούστα-ΑΟ Ελούντας, Ίτανος-Νίκη

8η αγωνιστική : Νέοι ΟΦΙ-ΑΣΙ, ΑΟ Ελούντας-ΑΟΣΚ, ΑΟ Αναγέννηση-ΑΟ Κριτσάς, ΑΟΑΝ-Ίτανος, Νίκη-ΠΑΟ Κρούστα, ΑΟ Σκοπής-ΑΕ Λακωνίων

Πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας

3η αγωνιστική : ΑΟ Βραχασίου-ΑΕΛ Δίας, ΑΕ Αναγέννηση-Θύελλα, Οροπεδιακός-ΑΕ Λυγιάς, Ομόνοια-Κεραυνός, Πύργος-Ελπίδες

4η αγωνιστική : Ελπίδες-ΑΟ Βραχασίου, Κεραυνός-ΑΕ Αναγέννηση, Ομόνοια-Πύργος, Θύελλα-ΑΕ Λυγιάς, ΑΕΛ Δίας-Οροπεδιακός

 

Ποινές

Πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας

7η αγωνιστική

ΑΣΙ-ΑΟ Αναγέννηση: Στον ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας (ΑΣΙ) Α.Χαχλιούτη, επιβάλλεται ποινή 1 αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο 10 ευρώ. Στον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας (Ίτανος) Δ.Καρόφυλλο επιβάλλεται ποινή 1 αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο 10 ευρώ.

Β’ κατηγορία

4η αγωνιστική

ΑΕ Λυγιάς-Θύελλα: Το Φ.Α. δεν προσκομίστηκε στην ΕΠΣΛ και η Πειθαρχική Επιτροπή ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν αναγραφόμενα σε αυτό.