Σε απ’ ευθείας μετάδοση από το Internet θα μεταδοθεί ο μικρός και ο μεγάλος τελικός του 35ου Κυπέλλου Μάχης Κρήτης, το οποίο θα διοργανωθεί από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου στο στάδιο «Πέτρος Βουζουνεράκης» στην Ιεράπετρα, το σαββατοκύριακο 11-12 Μαϊου.

Στο Κύπελλο Μάχης Κρήτης συμμετέχουν τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των Μικτών Ομάδων του νησιού (γεν. 2003 και νεότεροι).

Η κάλυψη σε απ’ ευθείας μετάδοση (livestreaming) των αγώνων θα γίνει από το κανάλι στο YouTube του Κρητικού Video Portal Crete2Day δηλαδή από την διεύθυνση: (https://www.youtube.com/user/crete2day) και θα αναμεταδίδεται από τις ιστοσελίδες:

Voucherergasia.gr
Crete2Day.com

H κάλυψη αφορά τους δύο τελικούς (μικρό και μεγάλο τελικό) που θα γίνουν την Κυριακή 12 Μαϊου στις 11:00 και 13:00.

Θυμίζουμε ότι μετά από κλήρωση που έγινε, ο πρώτος αγώνας που θα διεξαχθεί στο «Π.Βουζουνεράκης» το Σάββατο 11 Μαϊου είναι Ρέθυμνο-Ηράκλειο στις 17:00 και στις 19:00 θα ακολουθήσει ο αγώνας Λασίθι-Χανιά. Την Κυριακή 12 Μαϊου στις 11:00 το πρωί θα γίνει ο μικρός τελικός και θα ακολουθήσει στις 13:00 ο μεγάλος τελικός.

Η ΕΠΣ Λασιθίου θα φιλοξενήσει τις αποστολές των Ενώσεων της Κρήτης εκείνο το διήμερο στην Ιεράπετρα ενώ το Σάββατο θα παραθέσει και το επίσημο δείπνο του 35ου Κυπέλλου Μάχης Κρήτης.

Χορηγοί της μετάδοσης θα είναι το portal voucherergasia.gr και οι ενώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων Λασιθίου, Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων.